Behandlingar

Alin´s Thai Massage


Traditionell Thaimassage

Vid den här typen av massage används båda handflatorna, tummar och armbågar för att lätta på muskelspänningar i kroppen. Denna avslappnande massage sträcker ut muskler, leder och ökar blodcirkulationen. Genom tryck på vissa punkter  frigörs energi för att hela kroppen ska må bra.

Pris:   60/min 500:-        90/min  700:-       


Välkommen

    in till mig på


   

Hallandsvägen

     9,  286 31

    ÖrkelljungaMobil : 076 22 80 187

e-mail: prapim_jensen@hotmail.com
Minimassage

30 minuters avslappnande kombinations massage: rygg, axlar och huvud. 

Verkar avslappnande för rygg och vid huvudvärk.

Pris:     30/min  300:-Mixad Traditionell Thaimassage & Oljemassage

Kombination av thailändsk massage och oljemassage. Avslappnande massage sträcker ut muskler, leder och ökar blodcirkulationen samtidigt som aromen från oljan stimulerar blodflödet verkar avslappnande och hjälper mot trötthets symptom och du känner dig som ett strålande solsken hela dagen.

Pris:  60/min 500:-      90/min  700:-     
Aromaspecialmassage.

Aromamassage är en speciell oljemassage som masseras in på kroppen och verkar avslappnande. Denna massage får dig att känna harmoni och finna din inre balans. Massagen passar vid sömnsvårigheter och den verkar uppfriskande när du vaknar på morgonen

Pris:   60 min/ 550:-        90/min  750:-     
Fotmassage

Fotmassage är en avslappnande metod som används för att stimulera nervsystemet och blodomloppet i kroppen. Fotmassage hjälper kroppen att slappna av och behandla bl.a stress.

Pris:    30 min/300:-       60/min  500:-      90/min  700:-
Örtmassage

Örtmassage är en behandlingsmetod där man använder sig utav örter för att lindra muskelvärk i rygg, nacke, skuldror och axlar. Först masseras området som skall behandlas och sedan masseras/pressas kroppen med varma örter

Pris:     90/min   800:-Orkide

Behandlingen börjar med ett fotbad och fotpeeling. Njut av en kopp thai te & frukt till detta!  Därefter får du en helkropps thai-aroma massage med speciell äkta doft från Thailand, samt en avslutande fotmassage.

    Behandlingstid 120 min.      Pris:   1200:-
  Kokos

Behandlingen börjar med avslutande

fotbad och fotpeeling. Njut av en kopp te & frukt till detta!  Därefter får du en helkropps Mixad Traditionell Thaimassage & Oljemassage, samt en avslutande med ansikte massage.    

Behandlingstid 120 min.     Pris: 1200  :-